Steg & Bras
Gris Okse Pasta Kylling Lam Fisk Vegetarisk Drinks Bagværk Jul
GrisOksePastaKyllingLamFiskVegetariskDrinksBagværkJul
Steg & Bras
Ginger bug - Naturgæret og hjemmelavet sodavand
Ginger bug - Naturgæret og hjemmelavet sodavand

5 minutters arbejde og 1 uges ventetid tager det, at lave sin helt egen naturgæret og hjemmelavet sodavand på ingefær og æblesaft. Den lavet selv boblerne, og smager fantastisk med gin ude på terrassen, altanen eller i parken.

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., VegetariskThomas Broge-Starck24. juni 2014Kommentar
Bagt fisk med sprøde urter og stærk pølse
Bagt fisk med sprøde urter og stærk pølse

Bagt fisk med sprøde urter og stærk pølse. Helt vildt let, sundt og lækker sommermad som du kan skrue sammen på en halv time.

Læs mere
Svinekød, Fisk og skalddyr, Hurtig madThomas Broge-Starck19. juni 2014Kommentar
Alt er meget bedre med hjemmelavet bacon
Alt er meget bedre med hjemmelavet bacon

Det er utrolig let at lave hjemmelavet bacon. Og den hjemmerøgede bacon er heller ikke svær. Lær begge dele her - for det er muligt at alt er bedre med bacon, men det hele er bare MEGET bedre med hjemmelavet bacon.

Læs mere
Langsom mad, SvinekødThomas Broge-Starck11. juni 2014 kommentarer
Grillet og røget kylling
Grillet og røget kylling

Det er ikke spor svært at lave grillet, røget kylling. Det er faktisk det perfekte langsomme madeksperiment til en hyggelig sommerdag med venner, dåseøl og kroket.

Læs mere
Langsom mad, KyllingThomas Broge-Starck22. maj 2014Kommentar
Helstegt svinemørbrad med rygeostsalat
Helstegt svinemørbrad med rygeostsalat

Helstegt svinemørbrad med rygeostsalat er et kærkomment og sommerlækkert alternativ til mørbradbøfferne. Lækkert, let og hurtigt at lave.

Læs mere
Hurtig mad, SvinekødThomas Broge-Starck20. maj 2014Kommentar
Salat med stegt lever, avocado og karamelliserede valnødder
Salat med stegt lever, avocado og karamelliserede valnødder

Salat med stegt lever og karamelliserede valnødder er en virkelig nænsom måde at spise lever på. Det er skønt og forårsagtigt - og helt vanvittig sundt!

Læs mere
Okse- og kalvekød, Kylling, Lammekød, Hurtig madThomas Broge-Starck9. maj 2014Kommentar
Pimientos de Padron - snackpebre med spark i
Pimientos de Padron - snackpebre med spark i

Pimientos de Padron er en delikat og let-at-lave spansk snack som består af ristede chilipebre med olivenolie og salt. Perfekt til en grillaften.

Læs mere
Snacks / Bagværk / Des..., Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck3. maj 2014Kommentar
Den akademigodkendte Tagliatelle Alla Reggina - Pasta med squash, peberfrugt og tomat
Den akademigodkendte Tagliatelle Alla Reggina - Pasta med squash, peberfrugt og tomat

Italienerne har et akademi der certificerer regionale opskrifter! Så her er den officielle, 100% korrekte og eneste måde at lave Tagliatelle Alla Reggina. Pasta med squash, tomat og peberfrugt.

Læs mere
Pasta, Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck1. maj 2014 kommentar
Sådan laver man verdens letteste kage; Rabarber crumble
Sådan laver man verdens letteste kage; Rabarber crumble

Rabarber crumble må være verdens letteste kage. Den tager 5 minutter at slå sammen, 30 minutter at bage, og smager af sommer og sol og lækre ting. Der er rabarber i overalt nu, så bag den så ofte du kan de næste uger!

Læs mere
Snacks / Bagværk / Des..., Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck29. april 2014Kommentar
Frikadeller med kartoffelsalat
Frikadeller med kartoffelsalat

Åh Gud, jeg elsker bare frikadeller med kartoffelsalat! Kombinationen af en saftig, lækker frikadelle med sprød stegeskorpe og en både let men kraftigtsmagende kartoffelsalat, der giver alle dem i bøtter baghjul. Det er en af de lækreste og mest forårsagtige retter man kan lave.

Læs mere
Hurtig mad, Svinekød, Hakket kød, VegetariskThomas Broge-Starck24. april 2014Kommentar
Stegt laks med hvide asparges og hollandaise
Stegt laks med hvide asparges og hollandaise

Stegt laks, hvide asparges, kartofler og hollandaise. Så bli'r det næppe meget mere forårsagtigt. Få opskriften på denne skønne klassiker her.

Læs mere
Hurtig mad, Fisk og skalddyrThomas Broge-Starck18. april 2014Kommentar
#Sovseskolen pt. 3: Sådan laver man en hollandaise
#Sovseskolen pt. 3: Sådan laver man en hollandaise

Så er der #sovseskole! Hollandaise er en citronfrisk og lækker sauce der især er god til fisk og friske grøntsager. Og så er den ikke spor svær at lave. Lær opskriften her.

Læs mere
Vegetarisk, Fisk og skalddyr, Hurtig madThomas Broge-Starck14. april 2014Kommentar
Lammeculotte, bagekartoffel, asparges og salsa verde
Lammeculotte, bagekartoffel, asparges og salsa verde

Det er forår og der er lam, asparges og urter alle vegne. Her laver vi en lammeculotte med salsa verde, hvide asparges og langtidsbagt kartoffel.

Læs mere
Langsom mad, Hurtig mad, LammekødThomas Broge-Starck11. april 2014Kommentar
Sådan redder man en støbejernspande eller støbejernsgryde
Sådan redder man en støbejernspande eller støbejernsgryde

Støbejern er det bedste materiale at stege og braisere i, men det kræver at man behandler det korrekt. Heldigvis kan man redde en gammel pande! Lær hvordan man gør her, og lær også hvordan du undgår at smadre den igen.

Læs mere
Thomas Broge-Starck8. april 2014 kommentarer
Fiskefrikadeller med broccolicreme og lynremoulade
Fiskefrikadeller med broccolicreme og lynremoulade

Fiskefrikadeller er en fantastisk spise og vildt let at lave. Her laves de med 2 slags fisk: Kuller og laks. Men mulighederne er uendelige. Nåja, og så får du også min opskrift på mega snyde-agtig og sygt lækker hjemmelavet remoulade.

Læs mere
Hurtig mad, Fisk og skalddyrThomas Broge-Starck4. april 2014Kommentar
Fyldte hjerter med rosenkål og bagte hvidløg
Fyldte hjerter med rosenkål og bagte hvidløg

Fyldte hjerter er alt andet end klamme og indmads-agtige i smagen. De er faste i kødet og utroligt møre, og har en god og mild smag. Et perfekt stykke simrekød - og så er det billigt. Du skal lave denne her ret! Det er opbyggende for din moral.

Læs mere
Langsom mad, Okse- og kalvekød, Kylling, Svinekød, LammekødThomas Broge-Starck22. marts 2014Kommentar
Pizza med sprød bund
Pizza med sprød bund

En god pizza har en sprød bund, et lækkert smagsfuldt fyld, en smag der både har det salte, det søde og gode krydderier og så skal den fandme også være både rund, tynd og pæn. Lær grundopskriften og 3 konkrete opskrifter her.

Læs mere
Hurtig mad, Okse- og kalvekød, Kylling, Svinekød, Hakket kød, Lammekød, Vegetarisk, Fisk og skalddyrThomas Broge-Starck20. marts 2014Kommentar
Pizza Patate: Pizza med kartoffel og rosmarin
Pizza Patate: Pizza med kartoffel og rosmarin

Pizza Patate eller kartoffelpizza er en såkaldt "hvid pizza", dvs. en pizza uden tomatsovs. En klassisk italiensk pizza der netop på grund af den manglende tomatsovs bliver ekstra sprød.

Læs mere
Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck20. marts 2014Kommentar
Pissaladière: Pizza med løg, ansjos, oliven, timian
Pissaladière: Pizza med løg, ansjos, oliven, timian

En pissaladière er en variation af pizza som strengt taget ikke er en pizza, og traditionelt bages på lidt tykkere dej, med løg, ansjoser og oliven. Saftig, salt og god. Lær opskriften her.

Læs mere
Vegetarisk, Fisk og skalddyr, Hurtig madThomas Broge-Starck20. marts 2014 kommentar
Pizza Diavola: Pizza med stærk salami og gorgonzola
Pizza Diavola: Pizza med stærk salami og gorgonzola

Pizza Diavola er en italiensk pizza med tomatsauce, stærk salami og ost. Her lavet med gorgonzola og basilikum - en af de mest normale variationer.

Læs mere
Svinekød, Hurtig madThomas Broge-Starck20. marts 2014Kommentar
Nyere Ældre
Om Steg & Bras
Alle opskrifter