Opskrifter med fisk og skalddyr
Bagt fjæsing med bagte grøntsager, lavet i samme fad, er SUPER let, sund og lækker hverdagsmad. Den kan naturligvis også laves med en anden fisk. Få opskriften her.
Hjemmelavet calamari er så meget bedre end de tarvelige elastikker man finder en kedelig buffet ind i mellem. Få opskriften her!
Spaghetti med hvidløgsrasp er en klassiske italiensk fattigmandsret, med en knasende sauce på rasp, hvidløg og ansjos, som laves på 10 minutter.
Den amerikanske sydstatsgryderet Gumbo er en fantastisk spise, der ikke smager som noget andet. Få den traditionelle opskrift her.
Det tager kun 1 uge at marinere sild. Her får du en super god opskrift på en hjemmelavet marineret julesild. Lige til at smække på et godt stykke rugbrød!
Slethvar, bygotto og rosenkål lyder kedeligt og alt for sundt. Det er det ikke. Det er en flot og lækker ret som både går til hverdag og weekend. Den kan også fint laves med rødspætte eller en anden fladfisk.
Ærtesuppe med kammuslinger er en klassiker! Og af gode grunde: Let, sund, hurtig at lave, billig og så er det en smuk ret at servere. Her laves den med et skyd mynte og salvie.
Bagt fisk med sprøde urter og stærk pølse. Helt vildt let, sundt og lækker sommermad som du kan skrue sammen på en halv time.
Stegt laks, hvide asparges, kartofler og hollandaise. Så bli'r det næppe meget mere forårsagtigt. Få opskriften på denne skønne klassiker her.
Jambalaya er en af de mest traditionelle retter man kan smide på bordet i New Orleans. Det er en krydret risret med kylling, pølse og seafood, og så smager jambalaya bare fantastisk godt! Her er en opskrift som jeg selv har lokket ud af en lokal kok i New Orleans.