Opskrifter med kylling
En kylling i ovn skal have hjemmelavet brun sovs til, hvis du spørger mig. Og det er ikke svært, for kyllingen og suppeurterne laver faktisk al det hårde arbejde, så du skal bare smage til, og tilsætte fløde. Få opskriften her.
Buffalo hot wings med hjemmelavet BBQ-sauce er let og lækkert at lave på en halvkedelig hverdags aften. Her er den lette opskrift hvor de bages fremfor frituresteges.
Kyllingehjerter ser man ikke så tit i supermarkedet, men din slagter kan skaffe dem. De smager lækkert og kraftigt af kylling og er perfekte til gryderetter. Her får du en opskrift på kyllingehjerter i tarteletter.
Her får du den originale opskrift på caesar salad med hjemmelavede croutoner og kylling. En fantastisk lækker og hurtigt lavet salat som du banker sammen på 25 minutter næste gang du har en rest kylling.
Hjemmelavet hønsekødssuppe, lavet på resterne fra en helstegt kylling, er både den lækreste og letteste restemad, og også en virkelig opskrift at kunne. Den lærer du her.
Asiatiske kyllingelår med en skøn sur/sød/salt marinade med chili og hvidløg, bagt ovn og med lynstegt spidskål til. Super lækker og let mad!
Æggekage med kylling og kartoffel er den bedste og sundeste måde at bruge rester på! Og så er det let og tager en halv time at lave.
Den amerikanske sydstatsgryderet Gumbo er en fantastisk spise, der ikke smager som noget andet. Få den traditionelle opskrift her.
Alle elsker sprøde kyllingevinger! Især når man siger det på amerikansk: Hot wings! Sprøde udenpå, saftige inden i, spicy og lette at lave.
Jambalaya er en af de mest traditionelle retter man kan smide på bordet i New Orleans. Det er en krydret risret med kylling, pølse og seafood, og så smager jambalaya bare fantastisk godt! Her er en opskrift som jeg selv har lokket ud af en lokal kok i New Orleans.