Steg & Bras
Gris Okse Pasta Kylling Lam Fisk Vegetarisk Drinks Bagværk Jul
GrisOksePastaKyllingLamFiskVegetariskDrinksBagværkJul
Steg & Bras
Dejligt sur og hjemmelavet tranebærkompot
Dejligt sur og hjemmelavet tranebærkompot

Hjemmelavet tranebærkompot er det bedste tilbehør til fed mad. Især til at opveje den fede julemad! Lær den super lette opskrift her.

Læs mere
Snacks / Bagværk / Des..., Jul, Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck5. december 2014Kommentar
Den bedste opskrift på brunkager
Den bedste opskrift på brunkager

Der er mange meninger om hvordan en ægte brunkage skal være, men det her den bedste opskrift på brune kager jeg har prøvet!

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., JulThomas Broge-Starck4. december 2014Kommentar
Opskrift på hjemmelavet limoncello
Opskrift på hjemmelavet limoncello

Limoncello er en italiensk citronlikør som smager friskt, lækkert og syrligt! Og så er den virkelig let at lave selv! Få opskriften her.

Læs mere
Langsom mad, Jul, DrinksThomas Broge-Starck3. december 2014 kommentarer
Ægte engelsk christmas pudding
Ægte engelsk christmas pudding

Ægte engelsk christmas pudding er en besværlig men virkelig sjov og hyggelig kage at bage. Lær den traditionelle opskrift her!

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., JulThomas Broge-Starck2. december 2014 kommentarer
Opskrift på hjemmelavet gløgg
Opskrift på hjemmelavet gløgg

Når først du har smagt hjemmelavet gløgg, går du aldrig tilbage til den kedelige fra Blomberg. Lær opskriften her!

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., Jul, VegetariskThomas Broge-Starck1. december 2014Kommentar
Den bedste opskrift på honningkage. Saftig, krydret og fuld af jul!
Den bedste opskrift på honningkage. Saftig, krydret og fuld af jul!

Hjemmelavet honningkage er en af de bedste juleskærekager, og så er den overhovedet ikke svær at lave. Få opskriften her!

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., JulThomas Broge-Starck30. november 2014Kommentar
Sprøde kyllingevinger med blue cheese dip
Sprøde kyllingevinger med blue cheese dip

Alle elsker sprøde kyllingevinger! Især når man siger det på amerikansk: Hot wings! Sprøde udenpå, saftige inden i, spicy og lette at lave.

Læs mere
Hurtig mad, KyllingThomas Broge-Starck25. november 2014Kommentar
Den eneste opskrift på stegt flæsk med persillesovs
Den eneste opskrift på stegt flæsk med persillesovs

Alle elsker stegt flæsk med persillesovs, men det skal være ordentlig lavet! Få den bedste opskrift på den danske nationalret her.

Læs mere
Svinekød, Hurtig madThomas Broge-Starck4. november 2014Kommentar
Gnocchi med smør og salvie - Virkelig god mad på under 10 minutter
Gnocchi med smør og salvie - Virkelig god mad på under 10 minutter

Gnocchi med smør og salvie - eller Gnocchi con burro e salvia - er perfekt når man er ved at dø af sult! Den er super mættende, tager under 10 minutter at lave, og så smager den helt vildt godt!

Læs mere
Pasta, Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck21. oktober 2014 kommentar
Slethvar med bygotto og rosenkål
Slethvar med bygotto og rosenkål

Slethvar, bygotto og rosenkål lyder kedeligt og alt for sundt. Det er det ikke. Det er en flot og lækker ret som både går til hverdag og weekend. Den kan også fint laves med rødspætte eller en anden fladfisk.

Læs mere
Hurtig mad, Fisk og skalddyrThomas Broge-Starck14. oktober 2014Kommentar
Salat med spelt, blomme, feta og kyllingelever
Salat med spelt, blomme, feta og kyllingelever

Salat med spelt, blomme, feta og kyllingelever kombinerer det søde og sure fra blommerne, det salte fra fetaen, det parfumerede fra basilikumen og umami fra leveren på en perfekt måde. Og så er det vanvittig sundt!

Læs mere
Kylling, Hurtig madThomas Broge-Starck12. oktober 2014 kommentarer
Gastrik - En uundværlig smagsgiver til sovs
Gastrik - En uundværlig smagsgiver til sovs

Gastrik er en uundværlig smagsgiver til at gøre en god sovs perfekt. Lær her hvor let det er at lave den selv!

Læs mere
Okse- og kalvekød, Kylling, Svinekød, Lammekød, Hurtig madThomas Broge-Starck12. oktober 2014 kommentarer
Ægte marokkansk tagine med lam og kandiserede svesker
Ægte marokkansk tagine med lam og kandiserede svesker

Marokkansk tagine med lam er en ekstremt lækker og aromatisk ret fra nordafrika. Og så er den meget let at lave!

Læs mere
Langsom mad, LammekødThomas Broge-Starck5. oktober 2014Kommentar
Ærtesuppe med kammuslinger
Ærtesuppe med kammuslinger

Ærtesuppe med kammuslinger er en klassiker! Og af gode grunde: Let, sund, hurtig at lave, billig og så er det en smuk ret at servere. Her laves den med et skyd mynte og salvie.

Læs mere
Fisk og skalddyr, Hurtig madThomas Broge-Starck27. september 2014 kommentarer
Tortellini in brodo - Italiensk comfortfood når det er bedst
Tortellini in brodo - Italiensk comfortfood når det er bedst

Tortellini in brodo er en super let italiensk pastaret, hvor tortellinierne koges i en suppe, der legeres med æg. Vildt let og lækkert, og man bliver dybt, dybt afhængig. Be warned.

Læs mere
Pasta, Okse- og kalvekød, Kylling, Svinekød, Hakket kød, Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck25. september 2014Kommentar
Pizza med kartoffel, pancetta og rosmarin
Pizza med kartoffel, pancetta og rosmarin

En "hvid pizza" er en pizza uden tomatsauce, og en af de bedste der findes er pizza med kartoffel, rosmarin og pancetta; Den salte men urøgede bacon der findes overalt i italiensk mad. Lær opskriften her!

Læs mere
Snacks / Bagværk / Des..., Svinekød, Hurtig madThomas Broge-Starck13. august 2014 kommentar
Sådan steger du den perfekte bøf eller steg
Sådan steger du den perfekte bøf eller steg

Den perfekte bøf eller steg skal være hårdt stegt og med flot rød eller rosa kerne. Her skal du lære at lave "reverse searing". Så bliver det 100% perfekt hver gang!

Læs mere
Langsom mad, Okse- og kalvekød, Hurtig madThomas Broge-Starck6. august 2014Kommentar
Pulled Pork - The Texan Way
Pulled Pork - The Texan Way

Pulled pork har taget danskerne med storm, men er også overeksponeret og udpint af dårlige råvarer og forkert metode. Det gør det svært at få det smør-mørt, røget og saftigt. Lær her at lave pulled pork som de gør i texas!

Læs mere
Langsom mad, SvinekødThomas Broge-Starck10. juli 2014Kommentar
Du skal (virkelig!) bage et Ginger Bug Bread
Du skal (virkelig!) bage et Ginger Bug Bread

Et ginger bug bread er det perfekte brød på hvedemel: Sej skorpe og luftig krumme med store huller i. Og så holder det sig friskt i dagevis og er tilmed temmelig sjovt at bage. Her er opskriften på et af de bedste brød jeg har bagt i lang tid!

Læs mere
Langsom mad, Snacks / Bagværk / Des..., VegetariskThomas Broge-Starck8. juli 2014Kommentar
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino må vist være verdens letteste pastaret. Den tager 10 minutter at lave inklusiv pastaens kogetid, og smager helt fantastisk!

Læs mere
Pasta, Vegetarisk, Hurtig madThomas Broge-Starck2. juli 2014Kommentar
Nyere Ældre
Om Steg & Bras
Alle opskrifter