Hvordan laver man en madplan? - Del 1

Vi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.

Læs mere
Om Steg & Bras og min mission

Steg & Bras er en madblog bl.a. med opskrifter. Alt kød der indgår i retterne, kommer minimum fra danske økologiske landbrug, men helst fra danske fritgående dyr hos producenter, der måske/måske ikke nødvendigvis er Ø-mærket. Det er min mission at løse dette for mig selv og fortælle jer om hvordan man gør. Og det vil jeg gøre uden at gå på kompromis med variationen af udskæringer og størrelsen på portionerne, og uden at ændre nævneværdigt på min økonomi.

Læs mere
Gulyás, Gullasch, Gullash eller Goulash

Gulyás, Gullasch, Gullash eller Goulash. Kært barn har mange navne, og som det er tilfældet med rigtig mange klassiske retter, også mange opskrifter. Men en ting ligger helt fast: Den gryderet som vi herhjemme kalder gullasch eller goulash, hedder "pörkölt" i Ungarn. Gulyás derimod er en suppe. Ikke en gryderet. Her er en opskrift på denne skønne, varmende vinterret, som jeg lover at en ungarer ville acceptere.

Læs mere