Langsom mad

Jambalaya med kylling, pølse og rejer

Jambalaya er en af de mest traditionelle retter man kan smide på bordet i New Orleans. Det er en krydret risret med kylling, pølse og seafood, og så smager jambalaya bare fantastisk godt! Her er en opskrift som jeg selv har lokket ud af en lokal kok i New Orleans.

Jambalaya med kylling, pølse og rejer

Brun sovs til kylling - Sådan laver du den selv!

En kylling i ovn skal have hjemmelavet brun sovs til, hvis du spørger mig. Og det er ikke svært, for kyllingen og suppeurterne laver faktisk al det hårde arbejde, så du skal bare smage til, og tilsætte fløde. Få opskriften her.

Brun sovs til kylling - Sådan laver du den selv!

11 tricks der gør din spaghetti bolognese endnu bedre!

Alle elsker spaghetti bolognese eller spaghetti med kødsovs og alle har også deres egen opskrift på denne klassiker. Så istedet for en at skrive min opskrift, får du her 11 tricks der gør din spaghetti bolognese endnu bedre!

11 tricks der gør din spaghetti bolognese endnu bedre!

Den hurtige opskrift på hjemmelavet pancetta - saltet italiensk bacon

Hjemmelavet pancetta er utrolig let at lave og utrolig lækkert at have i køleskabet! Det kræver faktisk kun 5 minutters reelt arbejde, og opskriften får du her!

Den hurtige opskrift på hjemmelavet pancetta - saltet italiensk bacon

Nyretapper i Vietnamesisk marinade med fræk agurkesalat

Nyretapper har ikke noget med nyrer at gøre. En nyretapper er en mør og lækker udskæring af oksekød. Den kaldes også onglet eller hanger steak. Opskriften kræver 2 x 15 minutters arbejde, hvor man marinerer sin nyretapper dagen før, og dagen efter langtidssteger den ved lav temperatur, for at slutte af med en bruning.

Nyretapper i Vietnamesisk marinade med fræk agurkesalat