Fisk & Skalddyr

Jambalaya med kylling, pølse og rejer

Jambalaya er en af de mest traditionelle retter man kan smide på bordet i New Orleans. Det er en krydret risret med kylling, pølse og seafood, og så smager jambalaya bare fantastisk godt! Her er en opskrift som jeg selv har lokket ud af en lokal kok i New Orleans.

Jambalaya med kylling, pølse og rejer

Pizza med sprød bund

En god pizza har en sprød bund, et lækkert smagsfuldt fyld, en smag der både har det salte, det søde og gode krydderier og så skal den fandme også være både rund, tynd og pæn. Lær grundopskriften og 3 konkrete opskrifter her.

Pizza med sprød bund

Hvordan laver man en madplan? – Del 2

Vi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 2.

Hvordan laver man en madplan? – Del 2

Rødspætte en papilotte med bacon, grønt og hollandaise

At lave en fisk "en papilotte" er en fancy måde at sige at man pakker fisk og grønt og urter ind i madpapir og sølvpapir, og derefter smider den i ovnen. Den dampes herved og bevarer al saft og smag inde i pakken - og så er det en lækker lille pakke at stille på sine gæsters tallerken, som de så selv kan åbne og gå i krig med.

Rødspætte en papilotte med bacon, grønt og hollandaise

Hvordan laver man en madplan? - Del 1

Vi hører hele tiden om madplaner. Men hvordan laver man en madplan? Og hvordan sparer man både tid og penge, og får leveret bedre kød? Og hvad hvis man vil have de specielle udskæringer? Det kan du lære her. Alt kød der bestilles hjem er enten fritgående eller øko (eller begge dele), 100% dansk, fra glade dyr, og koster i omegnen af 25,- kr pr. person pr. dag. Dette er del 1.

Hvordan laver man en madplan? - Del 1