Menu

Om Steg & Bras

Steg & BrasVelkommen til Steg & Bras!

Mit navn er Thomas Broge-Starck og Steg & Bras er mit eget katalog over de bedste opskrifter jeg kender.

Jeg har skrevet på Steg & Bras her siden 2014. Undervejs har mit eget liv ændret sig, og det har opskrifterne så også. Jeg er f.eks. blevet far i mellemtiden, så der er nu et større fokus på hurtige, lækre retter man kan lave i hverdagen, og mindre fokus på de lidt større projekter. Og dog, for det bedste man kan gøre for sit familieliv er at simre noget langsomt i weekenden. Det er let, det er (som regel) billigt, og det laver rester som du kan bruge i de travle hverdage.

Alt kød der indgår i retterne kommer fra økologiske eller som minimum fritgående dyr.

 

Velbekomme!

Thomas Broge-Starck, April 2018

3 Comments

 1. Lise Lotte Sørensen says:

  Er der også plads til gode gamle danske, sunde og billige klassikere som stegt sild på bloggen? Du har garanteret en ide til at give den et tvist 🙂

  • Ja, det er der da!! Jeg har bare aldrig lavet stegte sild, så jeg vil ikke kaste mig ud i at komme med ideér til at opdatere dem. Forrige år lavede jeg et tvist på karrysilden, hvor jeg lynmarinerede nogen helt friske sildefilter, og lagde rugbrødscrutoner og karrycreme oven på silden. Det var ret fint.

 2. Finn Hartmann says:

  Hej.
  Du har en fin opskrift på Porchetta hvor der er en sats jeg ikke forstår:
  Pkt. 7 “Når der er fuld æde på ovnen, sætter du stegen ind igen”
  “Fuld æde”? er det en trykfejl eller er jeg bare fra en anden tidsalder?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *